Ontspanningsmassage

Een heerlijke massage voor iedereen

Gebieden waar spanning of vermoeidheid zich het eerst profileren zoals de rug, benen en nek/schouders kunnen als deelmassage behandeld worden maar ook een totale massage is van harte aan te bevelen.

Het tempo waarin gemasseerd wordt is rustig. Dit om het gevoel van ontspanning meteen in te brengen. Geef je over en laat de spanning in je lichaam los! Door een rustige opbouw van de massage zal deze vrijwel pijnloos zijn. We kijken naar het totale plaatje en niet alleen naar een eventuele klacht. De massage is er op gericht insluipende problematiek en veranderingen in het spierweefsel te bestrijden. Goed tegen vermoeidheid en om te ontslakken.

Een goede massage om mee te beginnen voor wie nog niet weet wat de lichamelijke reactie zal zijn op de massage. Er zullen afvalstoffen vrij komen die na de massage voor klachten zouden kunnen zorgen. Denk aan hoofdpijn of een beurs gevoel op het gemasseerde lichaam. Deze afvalstoffen die na iedere massage vrij zullen komen raak je het makkelijkst kwijt door na de behandeling water te drinken.

Bij regelmatige massage van het lichaam zullen afvalstoffen niet de kans krijgen om het lichaam te vervuilen en klachten te veroorzaken. Alweer een goede reden om regelmatig langs te komen bij massagesalon ALMI.