Reiki behandelingen

Reiki is een oude Japanse heelkunst die gebaseerd is op het traditionele hand opleggen waarbij energie vrijkomt die genezing en welzijn bevordert. Reiki is universele levensenergie, de bron van al het leven. Het versterkt lichaam en geest, heft blokkades op, werkt ontgiftend, bevordert zelfgenezing, harmoniseert de chakra’s en herstelt het evenwicht.

Je komt weer in contact met jezelf en bij je gevoel.

Het fijne van reiki is voor sommige mensen dat ze veilig hun kleren aan kunnen houden. Verder krijg je ook nog een deken over je heen om in warmte te kunnen ontspannen.

Wat veel mensen niet weten of verwachten is dat reiki ook zeer geschikt is voor kinderen en dieren. Ik mag wel stellen dat zij juist vaak heel ontvankelijk zijn voor reiki omdat zij meer gevoelsmatig in het leven staan.

Bij ALMI is het mogelijk om een kind een reiki behandeling te laten ondergaan. Het kind moet dit natuurlijk wel zelf willen. Er is een boek met tekeningen in de salon zodat we eerst samen kunnen kijken wat er gaat gebeuren. Een ieder moet zich veilig en geborgen voelen.

Leefregels volgens reiki

  • Vandaag wordt ik niet boos
  • Vandaag maak ik mij geen zorgen
  • Ik heb eerbied voor mijn ouders, leraren en ouderen.
  • Ik ben eerlijk en oprecht
  • Ik heb respect voor alles wat leeft.

De tweedaagse cursus reiki 1 staat op dit moment niet gepland
Je kunt wel zelf een datum afspreken voor een individuele inwijding.