Toeval bestaat niet.

Geplaatsts op 08/05/2020

Ik heb het even opgezocht, het was in 1993 dat ik het boek de Celestijnse Belofte heb gelezen. Ik voelde zoveel herkenning in alle beloftes die de schrijver beschreef. Drie jaar lang heeft het boek in de verkooplijsten bovenaan gestaan. Voor veel mensen het begin van een mooi pad naar verdieping.
Je persoonlijke ontwikkeling gaat in fasen en die komen soms snel en soms langzaam. Telkens komt er een stukje bewustzijn bij, persoonlijke groei.

Ik ben er van overtuigd dat dingen allemaal gebeuren met een reden en op het juiste moment.
Ik hoor vaak dat ik altijd zo optimistisch ben en overal een les in zie. De reactie die ik dan standaard geeft: Zeg dit niet tegen mijn gezin. 😉
Een mens kan veranderen en ik heb er dan ook voor gekozen om het pessimisme los te laten en een positieve blik op het leven te werpen.
Verder is mijn leven echt niet altijd over rozen gegaan maar we leven in het nu. Je kunt je leven nu mooi maken.
En weet je in de donkere dagen omringt met mensen die je liefhebben.

Koester ontmoetingen die zo moeten zijn. Sta open voor signalen van het universum die je de weg wijzen. Kies voor een positieve en leergierige instelling en het leven komt je tegemoet.
Herken jezelf in alles en zie uitdagingen als leermomenten. Durf fouten te maken. Dan weet je ook weer hoe het anders kan.

Ik wens je veel mooie inzichten. Tot snel.